Do. 17-10: De Netwerkfabriek- succesvol solliciteren

Op zoek naar werk of een andere baan? Op donderdag 17 oktober van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de bibliotheek voor het eerst ‘’de Netwerkfabriek’’ onder leiding van loopbaancoach Hanny Schoonderwoerd. In de Netwerkfabriek ontmoet je iedere maand andere werkzoekenden en heb je kans om connecties op te doen. Deelname is gratis.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? De bibliotheek helpt jou met succesvol solliciteren. Tijdens de Netwerkfabriek ga je aan de slag met de volgende vragen: Past deze baan bij mij? En net zo belangrijk: Pas jij bij de baan? Om daarachter te komen, is het belangrijk dat je weet wie je bent, wat je wil en wat je kan. Tijdens de middag krijg je tips en trends te horen en ga je aan de slag met jouw persoonlijke profieltekst. Deze kan vervolgens weer gebruikt worden voor het verbeteren van je cv en Linkedin.

De eerste netwerkfabriek vindt plaats op donderdagmiddag 17 oktober. De daaropvolgende zijn op 14 november en 12 december 2019. Kom netwerken, ontmoet nieuwe mensen en misschien vind je wel de baan waar je naar op zoek was. Deelname aan de Netwerkfabriek is gratis, wel van te voren aanmelden via www.bibliotheekgouda/denetwerkfabriek.

Advertisements

Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl

17-10-2019 09:00