Do.16-04: Proeflessen Biodanza

Op woensdagochtend 15 en donderdagavond 16 april zijn er gratis proeflessen bij Geny in Gouda  

De Nationale Biodanzaweek is een mooi moment om kennis te maken met Biodanza. Iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem kan dit nu zelf gaan ervaren.

Op  15 april van 9.15 – 11.15 uur en op 16 april van 20.00 – 22.00 uur ben je van harte welkom bij Geny Wuestman in De Balzaal van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda. Vanaf  20 minuten voor aanvang wordt je verwelkomd bij het hek.

Waarom deze Nationale Biodanzaweek?

De bedenker van Biodanza, Rolando Toro Araneda (1924-2010), had als droom om “de hele planeet te laten dansen”. Inmiddels heeft  Biodanza zich over de gehele wereld verspreid, ook in Nederland.

 

Biodanzadocenten door heel Nederland willen graag hun steentje bijdragen om deze droom te realiseren en nodigen iedereen van harte uit om tijdens deze week kennis  te komen maken met Biodanza.

 

Biodanza helpt je om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen en werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie. In de dans ontdek je de beste kanten van jezelf, anderen en het leven. Je beweegt op jouw eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. En in dat contact gebeurt het … zonder woorden.

 

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf?

Kom dan tijdens de Nationale Biodanzaweek kennismaken met Biodanza!

Aanmelden of meer informatie:  Geny Wuestman, geny@dansenleef.nl, www.dansenleef.nl, 06-50569383