Do.15-01: Zhineng Qigong kennismaking in de Zebra

Donderdagavond 15 januari start in sporthal de Zebra een serie lessen in Zhineng Qigong.
Zhineng Qigong is een efficiënte Chinese bewegingsleer ontwikkeld uit 2000 jaar ervaring op het gebied van Qigong in combinatie met moderne medische inzichten. Het wordt ook wel eens een Chinese variant van Yoga genoemd.
Dr. Pang Ming heeft deze meditatie in beweging ontwikkeld en het effect ervan uitgebreid onderzocht. Uit zijn decennia lange ervaring als Taijiquan grootmeester en zijn enorme kennis van zowel de Chinese als westerse geneeskunde bracht hij de belangrijkste elementen samen en verenigde die in Zhineng Qigong.
Door het doen van relatief eenvoudige oefeningen kun je al snel resultaat bemerken. Voordelen die al snel worden waargenomen zijn: gewrichten worden soepeler en spieren worden sterker. Evenwicht en coördinatie verbeteren en niet te vergeten ook de geest wordt sterker en rustiger.
De lessen worden gegeven door Inge Zeegers , zij beoefend al ruim 6 jaar Zhineng Qigong en volgt nog jaarlijks diverse workshops bij diverse leraren. Waaronder ook bij Chinese leraren die door de grondlegger zelf zijn opgeleid.
Vind je het leuk om een keer kennis te maken met Zhineng Qigong dan ben je van harte welkom tijdens een van de lessen.
De lessen starten donderdagavond 15 januari en worden gegeven in Sporthal de Zebra in Gouda van 20.00-21.00 De kosten zijn € 5 per les.
De lessen worden ook gegeven in Sporthal Concordia in Haastrecht op woensdagavond van 19.00-20.00
Meer informatie vind je op www.qigong-shiatsu.nl