Do. 13-12: Winkelpand Gouweplein wordt ‘herberg’ de Kerst-Inn

Een overdekte kerstmarkt in het hart van Waddinxveen. Dat is de Kerst-Inn, het Huis van Hoop, aan de Promenade 158 in winkelcentrum Gouweplein. Vanaf 13 december organiseren hier zo’n 15 Waddinxveense goede doelen en kerken allerlei activiteiten. Denk aan een escaperoom, verkoop van de leukste en lekkerste ‘handmade’ kerstcadeautjes, knutselen voor kinderen en veel meer. De toegang, koffie, thee en limonade zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.kerst-inn.nl.

Deelnemers

Aan de Kerst-Inn werken onder meer de volgende organisaties mee:
Amnesty International, Care for Family, Fioole Foundation, Geloof in Gambia, Gered Gereedschap, In Herstel, Kerst=Feest, Knuffel Buddy Waddinxveen, Mission Aviation Fellowship, Rotaryclub / Santa Run, Samenloop voor Hoop Groene Hart, Vrienden Hospice Waddinxveen. De opbrengst van alles wat zij verkopen is voor hun organisatie bestemd. Ook dit jaar verzorgt De Rank de catering en, samen met een aantal andere Waddinxveense kerken, de kapel. Hier is ruimte voor bezinning, een luisterend oor en een goed gesprek.

Opening

Wie wil ontsnappen uit de escaperoom in de Kerst-Inn die doet er goed aan zich vooraf in te schrijven. Er is plek voor in totaal 7 teams. Ontdek ‘Het geheim van de Brugwachter’ en boek snel je zoektocht via nelisadzandbergen@gmail.com. Kosten: 7,50 euro per persoon. De Kerst-Inn is geopend op donderdag 13 december (19.00 tot 21.00 uur) en op de zaterdagen 15 en 22 december (11.00 tot 16.00 uur).

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
13-12-2018 09:00