Do. 13-12: Kerstmarkt in De Schakel Moordrecht

Dit jaar organiseert Activiteitencentrum De Schakel wederom een kerstmarkt. Deze wordt gehouden op donderdag 13 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht van 18.00 tot 20.30 uur.

In en om het gebouw vinden diverse activiteiten plaats. Centraal staat de verkoop van (kerst)producten die gemaakt zijn door de cliënten van activiteitencentrum De Schakel en andere activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep (AC Thijsselaan, Bakkerij Irishof, AC De Mingel, Boerderij Gouda en Boerderij In de Krom) uit de regio. Tijdens de markt verkopen zij hun producten.

Verder worden er weer oliebollen gebakken en zijn er koude en warme dranken. Voor de muzikale ondersteuning is er live-muziek en de kerstman zelf is ook aanwezig. Mede dankzij de grote inzet van vrijwilligers, ouders en bedrijven kan deze kerstmarkt op deze manier plaatsvinden.

Advertisements

Activiteitencentrum De Schakel is een activiteitencentrum waar mensen met een verstandelijke handicap werken in hun eigen tempo. In het activiteitencentrum zijn zij actief in verschillende groepen. De Schakel maakt onderdeel uit van de Gemiva-SVG Groep, die in Zuid Holland ruim 4800 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap of een niet-aangeboren hersenletsel.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

13-12-2018 09:00