Do.12-03: EP release Kiki Schippers in So What!

Kiki Schippers en The Tambles presenteren beiden hun nieuwe EP in So What! Donderdag 12 maart is het de beurt aan Kiki Schippers en vrijdag 13 maart aan The Tambles.

Kiki Schippers stond in 2013 in de Finale van het Leids Cabaret Festival, in 2014 werd ze tweede tijdens de Belgische Nekka-wedstrijd en na een tour in Nederland en in België presenteert ze nu haar avondvullende programma ‘Wie Kijkt‘. Met eigen cabaret en frisse liedjes over liefde, dorst en dood gaat ze op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Onlangs liet Kiki Schippers via Twitter weten haar nieuwe EP ‘Hard Hoofd’ in So What! te presenteren. De deur gaat 20:30 uur open en kaarten kosten €6 voor leden en €8 voor niet leden.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

Advertisements