Do.08-09: Nick Cave & The Bad Seeds One More Time With Feeling in 3D in Cinema Gouda

Aanschouw bij Cinema Gouda de release van het nieuwe album van Nick Cave & The Bad Seeds! Een muziekfilm in 3D, eenmalig te zien in 3D op donderdag 8 september 20:00 uur.

De Australische singer-songwriter Nick Cave introduceert zijn zestiende album met The Bad Seeds op unieke wijze in de bioscoop.

De film One More Time With Feeling biedt fans de gelegenheid om als allereerste ter wereld het nieuwe album Skeleton Tree te horen, een dag voordat hij officieel uit wordt gebracht! Een must see voor fans van deze legendarische artiest.

Advertisements

De film is een éénmalige kans om in de wereld te duiken van Nick Cave & the Bad Seeds, met unieke beelden en interviews met de band. Regisseur Andrew Dominik (Chopper, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Killing Them Softly) ging volledig op in het schrijven en opnemen van het nieuwe album om deze bijzondere film tot stand te brengen.

Reserveren

Het kopen van kaartjes kan online via www.cinemagouda.nl, bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel of telefonisch via 0182- 527 773.