Do.07, Vrij.08 & Za.09-07: Groene Hart Culinair 2016

7, 8 en 9 juli 2016: Groene Hart Culinair is terug!
Na een jaartje afwezigheid is Frank Streefland, eigenaar van De Nieuwe Polderkeuken, weer terug in Stolwijk met het grootsteculinaire evenement van de Krimpenerwaard: Groene Hart Culinair! Van donderdag t/m zaterdag zullen allerlei verschillende restaurateurs en andere culinaire speciaalzaken drie dagen lang al hun lekkers ten toon stellen op het dorpsplein, direct onder/voor restaurant De Nieuwe Polderkeuken.
Drankjes en hapjes; een Wijntheater; speciaalbier; streekproducten; chocolade-specialiteiten; oesters; wijn-spijscombinaties; en nog veel meer kunt u op ontspannen, laagdrempelige wijze komen proeven! De volgende restaurants/ondernemers zult u tegenkomen op het
festivalterrein:
– Restaurant De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk
– Restaurant De Burgemeester uit Linschoten
– Restaurant NEO uit Gouda
– Chocolatier PUUR uit Gouda
– De Oester Company uit Rotterdam
– Wijnhandel TireBouchon uit Gouda
– Speciaalbieren van Drankenservice Gouda
– EuroBob Valet Parking & Privé Chauffeurs
– Vipruimte in De Nieuwe Polderkamer
– Koffiebar& nog veel meer

Op alle dagen van Groene Hart zal er muzikale invulling zijn door diverse bands en DJ’s, om de gehele beleving nog completer te maken. De entree voor het evenement is op alle dagen geheel gratis, evenals de parkeerlocaties. Voor de prijs van €10,- kunt u zelfs gebruik maken van de luxe van Valet Parking.

Donderdagvond 7 juli zal er, gericht op het zakelijke publiek een lezing zijn door Ben van der Burg (oud-schaatser en tegenwoordig sportjournalist) in de speciale VIP zaal op het evenemententerrein.
Onder het genot van een aantal kleine gerechtjes en drankjes kan er naar hartenlust genetwerkt worden. Tickets voor deze lezing zijn apart verkrijgbaar via de website (hieronder vermeld) .
Ook kunt u nog sponsor worden van Groene Hart Culinair! Neem hiervoor contact op met info@polderkeuken.nl

Advertisements

Voor alle verdere informatie over Groene Hart Culinair verwijzen wij u naar onze website: www.groenehartculinair.nl