Do.05-03: Première theaterstuk "Tussentijd" in Oudewater

Donderdag 5 maart om 20.00 uur is de feestelijke première van het theaterstuk Tussentijd in het tot theater omgebouwde Sportzaal De Eiber aan de Papenhoeflaan 43 in Oudewater.

In het kader van de viering van Oudewater 750 jaar Stad wordt deze musical door Stichting Treatief Producties opgevoerd op diverse data in maart.

 

Advertisements

Het theaterstuk dat op maat is geschreven, is een samenwerking tussen Stichting Oudewater 750 jaar Stad en Stichting Treatief Producties.

Tussentijd neemt de theaterbezoeker mee door het Oudewater van vroeger. Hoogtepunten en dieptepunten, maar ook bekende en minder bekende inwoners uit de geschiedenis van het jubilerende Stadje komen voorbij. Wat dacht u van Spanjaarden, hekserij en de touwfabriek?

Dit theaterspektakel met mooie belichting, schitterende kostuums, prachtige zang, veel dans en muzikale ondersteuning door Muziekgroep Oudewater wordt door ongeveer 80 personen uitgevoerd. Ook zal her en der een verrassende artiest zijn opwachting maken.

U bent van harte welkom om de première van dit unieke theaterstuk bij te wonen. Donderdag 5 maart om 19.30 uur gaat de foyer open en de voorstelling start om 20.00 uur.

 

Graag horen wij van tevoren of u aanwezig bent.

U kunt uw aanmelding bevestigen bij Harold Broekhuizen
via harold.broekhuizen@oudewater750jaar.nl of via 06 – 49500838.

Poster Tussentijd-page-001