Vri. 10-03: Diggy Dex in So What!

Rapper Diggy Dex staat vrijdagavond 10 maart in So What! De deur is om 21.00 uur open en om 21.30 begint het programma. Terilekst zal deze show versterken als voorprogramma! De kaartjes kosten 13 euro. De minimale leeftijd is 12 jaar.

Diggy Dex is bezig met een opmars! Zijn najaars-clubtour ‘Golven’ met live band is voorbij en de lovende recensies stromen binnen. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, sprak hij de wens uit om de tour met een aantal shows te verlengen in het voorjaar van 2017.

3voor12 over Diggy Dex: “Het is de combinatie van de kleine details, de energie op het podium en de publieksparticipatie die de show zo sterk maken. Diggy Dex voert niet alleen een show op, maar wil dat zijn publiek er deel van is. ”

Advertisements

Zijn vijfde album ‘Golven’ is onlangs uitgekomen uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’ met JW Roy. Deze is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de BUMA NL Award ‘Beste single Pop’ en hield hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staan ook op het album.

Diggy Dex was op 16 november te zien in de serie Ali B op Volle Toeren. Aan deze aflevering werkte ook Boudewijn De Groot en Herman van Veen mee. Afgelopen zomer had Diggy Dex samen met Ali B de hit “Ik huil alleen bij jou”.

Terilekst
Hij is al een bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene. Terilekst produceerde voor oa. Extince, Jiggy Djé, Childish Gambino en Kohfie Konnect, maakte de officiële remix voor Anouk’s eerste nummer-1 hit ‘Three Days In A Row’ en bracht het album Spacekees & Terilekst uit met Spacekees. Dit jaar verscheen zijn eerste volledig instrumentale album Turquoise (label: Noah’s Ark), dat door Giel Beelen werd uitgeroepen tot “plaat van de week” in de VARA-gids met de woorden: “Je gedachten gaan even heerlijk op vakantie.”
Terilekst gaat live zijn Turquoise album maken/samplen, maar ook al zijn gouden hits komen in zijn show voorbij. Van ‘Blauw bloed’ tot ‘Ik wil een meisje’

Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale dj-avond op het programma. Zaterdag is de clubavond. Je kunt in de achterbar gezellig aan de bar of aan een tafeltje bijpraten, maar ook dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-dj’s. Op zondag wordt het weekeinde met een driegangenmaaltijd afgesloten. Dit wordt door vrijwilligers bereid.