Di.31-03: Passie- en Paasconcert Bethelkerk Waddinxveen

Op dinsdag 31 maart 2015 is er het traditionele Passie- & Paasconcert van het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” in de Bethelkerk, Bilderdijklaan 1 te Waddinxveen. Al vele jaren genieten de Passie- & Paasconcerten met het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” goede belangstelling.

 

Aan het concert van het 180 leden tellende mannenkoor van dirigent Martin Mans wordt meegewerkt door “The Martin Mans Formation”, het mannenensemble van het grote mannenkoor.

Advertisements

Er is door de dirigent een afwisselend en luisterrijk programma opgesteld dat geheel in het teken zal staan van Passie en Pasen.

 

De instrumentale medewerkers aan het Passie- & Paasconcert zijn de organist Aarnoud de Groen uit Den Haag die het orgel in de Bethelkerk zal bespelen en de jonge pianist  Mark Brandwijk uit Krimpen aan den IJssel. Voor de instrumentale omlijsting zorgt de trompettiste Jantine Kalkman.

De Waddinxveense predikant Ds. W.M. Dekker zal een kort meditatief woord brengen waarin Passie (lijden) en Pasen (opstanding) centraal staan.

 

Het Passie- & Paasconcert in de Bethelkerk begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.15 uur en het concert is omstreeks 21.45 uur afgelopen.

 

De entreeprijs is € 15,00 en in de voorverkoop € 12,00; kinderen tot en met 16 jaar € 6,00.

 

De entreebewijzen zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij:

Kantoorboekhandel Sonneveld, Kon. Wilhelminaplein 5, Waddinxveen

Ook zijn kaarten online te bestellen en veilig te betalen via de website www.degouwestem.nl

Telefonische informatie : 06.24 25 00 26

paasconcert waddie