Di.30-09: Sligro opent nieuwe zelfbedieningsgroothandel in Gouda

Dinsdag 30 september opent Sligro haar nieuwe zelfbedieningsgroothandel in Gouda. Het voormalige ‘Gamma-pand’ aan de Hanzeweg 13 werd de afgelopen maanden tijd volledig verbouwd en fors uitgebreid om dienst te kunnen doen als groothandel. De bestaande Sligro-vestiging in Gouda werd veel te klein en stond verdere groei in de weg.
Gouda is na Maastricht de tweede stad in Nederland waar horecaondernemers de beschikking krijgen over ‘Sligro 3.0’, het volledig nieuwe groothandelsconcept van Sligro. Vrij vertaald, de derde generatie van de zelfbedieningsformule van Sligro. Het is de bedoeling dat deze nieuwe zelfbedieningsgroothandels de komende jaren het voorbeeld en uitgangspunt zijn bij de doorontwikkeling van alle Sligro-vestigingen in Nederland.
De nieuwe vestiging in Gouda is dé plek voor foodprofessionals. Op een oppervlakte van maar liefst 7.000 m2 wordt een assortiment van zo’n 40.000 verschillende artikelen gepresenteerd. Dat is ruim 10.000 méér dan in de oude Sligro-vesting in Gouda! Daarbij springt de aandacht voor verse artikelen in het oog; groente & fruit rechtstreeks van het land, dagverse vis & schelpdieren, ambachtelijk wild & gevogelte en de beste kwaliteit rund & lam. In de zogenaamde ‘Proeftuin’ worden kookdemonstraties gehouden. Natuurlijk beschikt deze Sligro-vestiging ook over een compleet assortiment non food voor foodprofessionals en kunnen klanten in de Entrée Brasserie gebruik maken van gratis WiFi en gratis koffie.
Op dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober zijn er veel openingsactiviteiten met culinaire demonstraties, proeverijen en rollende keukens. Met medewerking van o.a. topchef Erik van Loo, Patron Cuisinier van restaurant Parkheuvel ** en Lars van Galen, Patron Cuisinier van Restaurant ‘Lansink* in Hengelo. De oude’ Sligro-vestiging in Gouda blijft tot zaterdag 27 september, 13.00 uur geopend.