Di.20-01: Nieuwjaarsreceptie

Nadat de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie een aantal jaren geleden werd geschrapt, slaan ook dit jaar bewoners en ondernemers van Gouda de handen weer ineen en wordt voor de tweede keer in het Oude Stadhuys op de Markt een gezellige Nieuwjaarssamenkomst georganiseerd; een bijeenkomst van, voor en door de Gouwenaars zelf!

De bijeenkomst op dinsdag 20 januari begint dit jaar om 17.00 en zal tot ongeveer 20.00 uur duren. Van, voor en door Gouwenaars, dat betekent dat het net als vorig jaar een zogenoemde Amerikaanse party is.
Alle Gouwenaars zijn uitgenodig en als je komt, neem daarom zelf een flesje wijn mee (of een sapje) en een hapje. Zo’n hapje kan van alles zijn, van een zak borrelnootjes tot een salade of een (hartige) taart, alles is welkom!

Er zal weer live muziek zijn in het stadhuis en we hopen dat net als voorgaande jaren de nodige sponsoren ook weer een hapje en drankje willen bijdragen. GoudaFM zal die avond de ive uitzending vanuit het stadhuis doen.

Advertisements

Dan staat niets een gezellige avond waarin Gouwenaars elkaar het beste voor het nieuwe jaar kunnen wensen meer in de weg. Samen doen en maken we ook in 2015 stad!