Di.27-01: Opening expositie 'Rob Walters gaat niet langs af'

Rob Walters exposeert zijn werk van 27 januari t/m 15 februari bij de Firma Van Drie. Op de tentoonstelling ‘Rob Walters gaat niet langs af’ zullen onder meer schilderijen en prints te zien zijn. Het is een associatieve beeldenreeks. De verschillende beelden en schilderijen leveren commentaar op elkaar, versterken elkaar of stellen vragen over de inhoud.

De opening is vrijdag 30 januari om 20.30 uur. Tevens is de kunstenaar persoonlijk bij de tentoonstelling aanwezig op zondag 15 februari.

“Hoewel het flink van balen is om na Cezanne en Van Gogh te leven,” zegt beeldend kunstenaar Rob Walters, “kan ik toch met enige schroom meedelen dat mijn inspanningen goedkoop zijn om aan te schaffen. Divers toilet maken is mijn stijl en de grimas die je niet weghaalt is een blijvertje. Mijn beeldenstorm is een solitaire.”

Advertisements

“Niemand anders wil mijn werk betwisten. Toch tracht ik net als mijn voorgangers in dit woud te jagen op lichtpuntjes. Iets wat me vaak te snel af is, te vangen. Ik vind het heerlijk dat de mogelijkheid bestaat mijzelf te bevragen en tegen te spreken. Ik hoop zo’n dialoog bij de Firma Van Drie op gang te brengen.”

De Leidse kunstenaar Rob Walters maakt schilderijen, collages en prints en gebruikt diverse (digitale) technieken en materialen. Daarnaast ontwerpt hij prints voor behang en vloerkleden. Hij won in 1997 de kunstprijs van de stad Gouda en zijn werk is opgenomen in de stadscollectie van Museum Gouda.
Meer informatie: www.robwalters.nl