Di.24-05: Informatiebijeenkomst Late gevolgen na borstkanker

De Borstkankervereniging Nederland (BVN), afdeling Gouda organiseert in samenwerking met het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) een informatiebijeenkomst op dinsdagavond 24 mei 2016 van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Het thema van de avond is; Late gevolgen na borstkanker.

Zorg voor borstkankerpatiënten heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen. Nazorg is heel belangrijk, omdat het krijgen van borstkanker zowel psychisch als lichamelijk een grote belasting is. Veel vrouwen vinden het dan ook moeilijk om hun leven weer op te pakken. Wij willen hierin graag ondersteunen.

Indeling avond
Dr. B. C. Tanis oncoloog (GHZ) geeft een lezing over hormoontherapie en gevolgen/ bijwerkingen. Dr. P. M. Leusink, huisarts en seksuoloog geeft een lezing over intimiteit en seksualiteit. Vera van Oosten, diëtiste GHZ, geeft een lezing over voedingsadviezen tijdens hormoontherapie in relatie met gewichtstoename

Advertisements

Aanmelden
Vanaf 18.30 uur bent U en uw partner van harte welkom voor koffie en thee in restaurant De Ridderhof (derde etage) van het GHZ. De avond start om 19.00 uur en zal tot circa 21.00 uur duren. Geef het ook vooral door aan belangstellenden in uw omgeving. U kunt zich aanmelden bij het GHZ, via de mail: aanmelden@ghz.nl of via telefoonnummer: (0182) 50 50 00. Ter voorbereiding horen wij graag met hoeveel personen u komt. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u zich niet vooraf heeft aangemeld.