Di.19-05: Inschrijfavond Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk

Dit jaar zijn er voor het eerst inschrijfavonden voor de Avond4daagse. Zo hoeven deelnemers op de eerste wandelavond minder lang in de rij te staan om een kaart te kopen. ‘Je kunt tijdens de inschrijving alle informatie krijgen en je vragen stellen over de routes’, aldus Hetty Veerman van het organisatiecomité. Voorinschrijving blijft daarnaast t/m 22 mei mogelijk via de verkooppunten in de diverse dorpskernen.

Inschrijven in Bodegraven, Reeuwijk-Brug, Driebruggen en Waarder
De inschrijfavonden vinden plaats op dinsdagavond 19 mei (19.00-20.30u) in de sporthal Vromade (Bodegraven), Zalencentrum De Brug (Reeuwijk-Brug) en Dorpshuis Custwijc (Driebruggen).
Op woensdagavond 20 mei is dit op dezelfde tijd in Kerverland (Waarder).
Tijdens de inschrijfavonden kan zowel individueel als voor een groep worden ingeschreven. Schrijf je als groep in, download dan eerst het inschrijfformulier van onze website en lever deze ingevuld in. Betaling op deze avonden kan alleen contant. In de voorinschrijving kost de deelname aan de Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk € 6,- p/p. KWBN-leden krijgen op deze avonden op vertoon van hun wandelvoordeelpas € 1,- korting op het inschrijfgeld.

Bij onze verkooppunten blijft het mogelijk t/m 22 mei tijdens de openingstijden individueel in te schrijven. Dit zijn: Sportcentrum De Kuil, Primera Raadhuisplein, Primera Vromade (Bodegraven); Zalencentrum De Brug, Jumbo Jim Koster (Reeuwijk-Brug); Mandy`s Hairfashion (Reeuwijk-Dorp, ma. en do. tot 18.00u, vr. tot 19.00u); Troefmarkt Van Rijn (Nieuwerbrug). Voor groepsinschrijvingen, zie de info op de website.

Opgeven bij de start
Je kunt je op 26 mei ook bij de start opgeven voor 4 avonden wandelen (€ 7,- p/p). Eén avond meewandelen voor het wandeldiploma is ook mogelijk (€ 2,50 p/p per dag). Ook dan geef je je bij de start op. Meer informatie op onze website www.avond4daagse-bodegraven-reeuwijk.nl en de Facebook-pagina.