Di. 18-12: Lezing ‘Pelgrimage naar Santiago de Compostella: natuur en spiritualiteit

De Werkgroep Duurzaamheid van Federatie Gouda organiseert op 18 december een presentatie met spreker Joëlle van Dijk onder de titel: ‘Pelgrimage naar Santiago de Compostella: natuur en spiritualiteit’.

Joëlle van Dijk is 26 jaar en vorig jaar afgestudeerd aan Tilburg Universiteit. In haar master-traject, Management of Cultural Diversity, heeft zij gekozen voor een scriptie gebaseerd op onderzoek naar religieuze diversiteit. Zij heeft van jongs af aan een grote interesse in waarom en hoe mensen op zoek zijn naar zingeving en wat voor rol dit speelt in hun leven. Via wat omwegen is ze bij het onderwerp ‘pelgrimeren’ terecht gekomen, waarbij ze zich richtte op Europa’s meest bekende pelgrimsroute: de weg naar Santiago de Compostella.

De lezing is op dinsdag 18 december in het Inspiratiehuis aan de Peperstraat 20 in Gouda. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is 10 euro (voor leden gratis). De Federatie Gouda is een geloofsgemeenschap die haar inspiratie vindt daar waar christendom, compassie en cultuur elkaar raken. Kijk voor meer informatie op www.federatiegouda.nl.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

18-12-2018 09:00

Advertisements