Di.17 & Wo18-05: Goudse Koren geven miniconcert bij voorstelling De Goudse Schouwburg

De Goudse Koren Music-All en De Gebekte Wijffies geven op dinsdag 17 en woensdag 18 mei een miniconcert voor aanvang van de voorstelling ‘We Want More’ met o.a. Angela Groothuizen.
Op dinsdag 17 mei geven de twaalf enthousiaste dames van Music-All een gezellig optreden en op woensdag 18 mei worden de bezoekers aan de voorstelling warm gemaakt door smartlappenkoor De Gebekte Wijffies.
De hilarische en muzikale komedie ‘We Want More’ ging vorige week in première en ontving enkel lovende recensies. Dat kan ook haast niet anders, met de grappigste actrices van Nederland samen op één toneel! De voorstelling draait om vrouwenkoor Womens World dat twintig jaar geleden op haar hoogtepunt uit elkaar ging. Tijdens het weerzien – na járen – blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt.
We Want More! is een snelle, vlijmscherpe en soms ontroerende komedie. Bijgestaan door een live-band zingt het sterrenensemble grote hits van onder andere Prince, Dolly Parton en Bruno Mars. De sterrencast bestaat o.a. uit Angela Groothuizen, Lies Visschedijk, Tina de Bruin, Petra Laseur, Elise Schaap, Peggy Vrijens, Wimie Wilhelm, Anne-Marie Jung en Rop Verheijen.