Di.17-02: Lezing "Waddinxveen in de sixties"

Op dinsdagavond 17 februari 2014 verzorgt Ton Broer in het Historisch Ontmoetingspunt (HOP) in de Bibliotheek De Groene Venen te Waddinxveen de lezing ‘Waddinxveen in de sixties’.

Aan de hand van lichtbeelden neemt hij u mee naar het Waddinxveen van de jaren zestig. Toen de Zuidplaspolder nog leeg was, de Gouwe volledig egaal bevroren was en dat er ook toen problemen waren met de hefbrug. Daarnaast krijgt u beelden te zien van de plaatselijke middenstand.

De lezing start om 20:00 uur in de Bibliotheek Waddinxveen, Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1, en duurt tot 22:00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Om teleurstelling te voorkomen kunt u kaarten reserveren via de website van de Bibliotheek De Groene Venen of het Cultuurhuys De Kroon. Aanmelden bij de balie van de bibliotheek kan ook. Consumpties zijn tegen betaling te verkrijgen bij het Cultuurhuys de Kroon

Advertisements

Tevens is er een expositie met beeldmateriaal die aansluit bij de lezing. De expositie is te bezichtigen in de HOP vitrines in de bibliotheek (tegenover de informatiebalie) tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De openingsuren kunt u vinden op de website www.bibliotheekdegroenevenen.nl.