Di. 15-11: Poker Series in Gouda

Op dinsdag 15 november is de Poker Series te gast in Gouda. Het toernooi begint om 19:30 in Zalencentrum Le Patapouf. Spelers kunnen tot 20:30 instromen. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich voor €12,95 inschrijven op de website van Pokeren.nl. Kaarten aan de deur kosten €15,-

De voorronde in Gouda maakt onderdeel uit van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op zowel beginnende als ervaren spelers. Er wordt dus niet om geld gespeeld. De winnaar van de finale krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. De finale van dit seizoen wordt op zaterdag 17 december gehouden in het voetbalstadion van RKC in Waalwijk.

Seizoen 1 succesvol verlopen met 2.500 deelnemers
Aan het eerste seizoen van de Pokeren.nl Poker Series deden ruim 2.500 spelers mee. Er werden 25 voorrondes organiseert door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Sint Jansteen tot Leeuwarden. Tijdens de voorrondes plaatst 10% van de spelers zich voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct naar de grote finale. De overige finalisten plaatst zich voor de halve finales. Tijdens het eerste seizoen werden de halve finales gehouden in Oss, Hoofddorp en Zwolle. De kick-off en finale van Seizoen 1 werden gehouden in het Goffertstadion van NEC in Nijmegen.

Advertisements

Meer voorrondes voor meer spelers
Het tweede seizoen van de Poker Series is nog groter. Er komen nog meer voorrondes voor nog meer spelers. Aan de opening in Hoofddorp deden 196 spelers mee. De komende weken staan er nog toernooien in Doesburg, Utrecht, Zwolle, Oss en Hoofddorp op het programma.

Professioneel toernooi voor maar €12,95
De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips, pokerkaarten van de beste kwaliteit en elke tafel heeft een vaste dealer. Hierdoor beleven beginnende spelers dezelfde ervaring als tijdens een toernooi waarbij ze honderden euro’s aan inschrijfgeld moeten betalen.

Toernooipagina: https://www.pokeren.nl/pokertoernooi
Speellocaties: https://www.pokeren.nl/speellocaties
Inschrijven: https://www.pokeren.nl/pokertoernooi-gouda
Facebook: http://www.facebook.com/pokeren.nl