Di.14-04: Virtuele rondleiding tuinen “Op de Haar”

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 14 april a.s. om 19:30 uur naar gebouw ‘De Driestar Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. John en Joyce Ramsbotham geven u aan de hand van vele prachtige foto’s en een boeiend verhaal een virtuele rondleiding door hun tuin “Op de Haar” in Hoevelaken.

De tuinen van “Op de Haar” bestrijken een oppervlakte van 2 ha en liggen midden in “Het Hoevelakense Bos”. Ze zijn een creatie van John en Joyce Ramsbotham die sinds 1991 samen daaraan werken. Een eerste indruk en informatie over de beplanting krijgt u via www.opentuinopdehaar.nl.  John en Joyce vertellen hoe de tuin is ontstaan en hoe ze bladkleur en bladvorm gebruiken om het hele jaar een prachtige tuin te behouden. Onder de ruim 4000 verschillende soorten planten zijn ook wat minder bekende exemplaren.  John zal uiteraard meer vertellen over deze opvallende “exoten”. Kortom, het programma van deze avond belooft weer heel veel tuininspiratie op te leveren.

Deze presentatie duurt ongeveer twee uur en is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet‑leden vragen wij een entree van €5,00. Bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.

Advertisements

Meer informatie over deze activiteit vindt u op www.gouda.groei.nl