Di. 13-3: Foto-expositie in het Boomkwekerijmuseum

Boskoop – Het Boomkwekerijmuseum in Boskoop laat opnieuw zijn hart spreken voor groen en cultuur. Onder de titel ‘Nature’s Art’ exposeert fotografe Peet Hiddink van 13 maart tot en met 26 april 2018 een serie natuurfoto’s, waarin het accent ligt op de kunstzinnige verschijnselen die we in de natuur tegen komen.

De ene keer toont de natuur ons een kleurrijk schilderij, dan weer een prachtig lijnenspel op bijvoorbeeld een rots, dat ons doet denken aan een grafische voorstelling. Vervolgens staan we oog in oog met een sculptuur in de vorm van een lenige, achterover gebogen boomstam. Of we verbazen ons over een prachtig bouwwerk van ijs, dat ineens voor ons opdoemt midden op zee, juist daar waar we het nooit zouden verwachten. Een stukje architectuur dat ons versteld doet staan!

De foto’s van onder andere ijs, sneeuw, rotsen, zand, mossen en vulkanen geven ons een niet alledaags en verrassend beeld van de natuur. De aparte beelden benadrukken de schoonheid ervan en stimuleren ons er met andere ogen naar te kijken. Zo worden we ons er hopelijk nog meer bewust van dat we echt zorg moeten dragen voor het behoud van de natuur!

Advertisements

Meer info: www.artePHoto.nl en www.boomkwekerijmuseum.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl