Di. 10-4: Zingen voor je Leven in het Camino-koor

Group Of Seniors Singing In Choir Together

Nieuwerkerk aan den IJssel – Zingen voor je Leven is het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. In deze koren wordt samen gezongen door mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben. Dat kunnen mensen zijn die zelf kanker hebben (gehad), maar ook vrienden, familieleden, collega’s en zorgverleners. Sinds 2003 bestaan er van dit soort koren, intussen al zo’n dertig, verspreid door heel Nederland. De meeste koren repeteren in inloophuizen.

De begeleiding van het Camino-koor is in handen van Corry de Klepper. Corry heeft dertig jaar ervaring met laagdrempelig koorzingen opgebouwd in haar werk als dirigent van het koor Euterpe.

Vanaf 10 april repeteert het Zingen voor je Leven – Camino-koor eens in de veertien dagen op dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) in de Schoolstraat 11 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kosten: 5 euro per keer.

Kun je niet op dinsdagmiddag maar wel op maandagavond; dan is er mogelijkheid om aan te sluiten bij het koor Euterpe. Euterpe repeteert vanaf september eens in de veertien dagen op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Camino. Kosten: 5 euro per keer.

Voor meer informatie zie de website: www.centrumcamino.nl. Aanmelden kan via e-mail: info@centrumcamino.nl of telefonisch: 06-30 22 86 83.
www.kankerinbeeld.nl/zingenvoorjeleven/zingen-voor-je-leven/

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

10-04-2018 19:50