Di. 10-12: voorlichtingsavond onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten

Op dinsdag 10 december vindt in Gouda een voorlichtingsavond over onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten plaats. De bijeenkomst wordt gehouden in de Veste (Ridder van Catsweg 300) en begint om 19.30 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

U heeft lichamelijke klachten die niet goed te verklaren zijn. Bij onderzoek is er geen ziekte of lichamelijke oorzaak voor uw klachten te vinden. Of er is wel een lichamelijke oorzaak gevonden, maar het is onduidelijk waarom uw klachten zo heftig zijn, zo veel last geven of zo lang duren. Artsen noemen die klachten somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Ondanks dat de oorzaak niet duidelijk is, kunt u wel iets doen aan deze klachten.

Tijdens de voorlichtingsavond vertelt een ervaringsdeskundige over haar ervaringen met het onderwerp. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen voor familie en naasten. Voor meer informatie: bel 071-890 8888 (algemeen nummer), mail preventie.gouda@rivierduinen.nl of kijk op www.rivierduinen.nl/agenda.

Advertisements

10-12-2019 09:00