Di.09-06: Lezing HCC ‘Digitaal onderweg’

Graag nodigen wij u uit voor de komende bijeenkomst van de HCC in Gouda op dinsdagavond 9 juni 2015, om 20.00 uur in de kantine op de begane grond, bij voetbalvereniging De Jodan Boys, Sportlaan 8 in Gouda. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Deze avond is voor HCC-leden, maar uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. Vergeet a.u.b. als HCC-lid niet uw lidmaatschapskaartje mee te nemen.

Het onderwerp van de lezing op deze avond is: Tips voor je digitale leven onderweg

Advertisements

Ook onderweg maak je gebruik van je laptop, tablet of smartphone. Om je e-mail te checken, af en toe een WhatsApp-bericht te versturen of een leuke foto op Facebook te plaatsen. Maar hoe zorg je dat je veilig het internet op gaat? Hoe houd je de kosten binnen de perken? En wat voor leuke en handige apps zijn er? Dat wordt allemaal besproken op deze avond. Heb je deze presentatie gevolgd, dan ben je goed voorbereid om met smartphone, tablet of laptop verbonden met het internet onderweg te gaan.

Bestuur HCC Gouda
Om 19.30 uur wordt een extra ALV (Algemene ledenvergadering) gehouden, waar een tweede bestuurslid aan u zal worden voorgesteld. Het Verenigingskantoor heeft ons laten weten dat het bestuur uit ten minste 3 leden moet bestaan. Daarom nogmaals het verzoek om te overwegen of u zich vóór 9 juni kandidaat wilt stellen via secretaris@gouda.hcc.nl