Di. 09-04: Welkom bij Bruispunt op 9 april in de Theaterbakkerheij

Op dinsdag 9 april om 20.00 uur is Bruispunt in de Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk 24B. Bruispunt is een open podium voor ideeën en initiatieven. 

In flitspresentaties komen verschillende onderwerpen aan bod. Krijgt Gouda een sociale coöperatie? Hoe kun je samen met buurtgenoten aan de slag met de energietransitie? Hoe rijgt het project de Groene Draad duurzame acties door jong en oud aan elkaar? Wat is een G1000 en hoe kan dit bijdragen aan de lokale democratie In Gouda? Hoe kunnen de Stadmakers jouw initiatief verder helpen? Welke kennis kun jij toevoegen aan de Goudse Kennisbank? 

Ook krijg je een update van het Kaas & Couscous festival en hoor je meer over de activiteiten van de Theaterbakkerheij. 

Advertisements

Andere vaste onderdelen op het programma zijn #durftevragen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de #plakzuil voor korte aankondigingen.

Kom langs bij Bruispunt om inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten en mee te denken over nieuwe ideeën en initiatieven. Iedereen is welkom. Inloop is vanaf 19.30 uur en het programma is van 20.00 – 22.00 uur. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening.

Kijk voor meer informatie op goudabruist.nl 

 

09-04-2019 10:30