Di. 08-01: Themabijeenkomst Dunstan, leer je baby kennen!

Baby’s verstaan vanaf dag één? Dat kan, Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een fotografisch geheugen voor geluid, heeft ontdekt dat alle kinderen bij geboorte vijf geluiden maken met ieder een heel specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwars zit, darmkrampjes en ongemak. Deze ‘woorden’ worden veroorzaakt door reflexen van het kindje gecombineerd met geluid en zijn daardoor universeel voor alle baby’s in de eerste drie maanden van hun leven.

 

In Amerika en Australië heeft deze methode grote bekendheid gekregen door een optreden van Priscilla Dunstan in de Oprah Winfrey show. Nu is Dunstan Babytaal ook doorgedrongen in Nederland. Op 8 januari 2019 wordt in Waddinxveen de themabijeenkomst Dunstan Babytaal georganiseerd voor aanstaande ouders (vanaf 7 mnd. zwangerschap) en ouders met baby’s tot twee maanden oud.

Advertisements

 

Tijdens deze bijeenkomst leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kan letten om ze goed te herkennen. Bovendien krijg je praktische tips over wat je bijvoorbeeld kan doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes. Zodra je kindje er is kun je de Dunstan Babytaal geluiden herkennen en weet je direct wat je baby nodig heeft. Dat is een fijne start samen!

 

Kijk op de website www.cjgcursus.nl en meld je aan!

 

Kosten € 5,- p.p. (m.u.v. niet subsidiërende gemeenten).

Aanmelden via www.cjgcursus.nl

08-01-2019 09:00