Di. 06-08: Volop activiteiten op de kinderboerderij

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden, tenzij anders vermeld. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

iedere dag kunnen kinderen meedoen met de blacklightspeurtocht. Met een lampje en een antwoordvel gaan ze speuren naar de juiste antwoorden. Deelname € 2,50 incl. pen.

Dinsdag 6 aug Workshop Fotolijstje met schelpen. De workshop wordt gegeven tussen 11.00 en 15.00 uur. Versier een fotolijstje voor (bijvoorbeeld) je mooiste vakantiefoto! De materialen die kinderen kunnen gebruiken zijn: schelpen, zand, wiebeloogjes en foam klei. De bijdrage is € 5,95 inclusief ranja en iets lekkers .

Advertisements