Di.03-03: Meespeelavond blaasinstrumenten Concordia Boskoop

Kon/kunt u blazen? Speel dan mee!

Kunt u een blaasinstrument bespelen, maar doet u dat niet of nauwelijks meer? Vindt u dat eigenlijk wel erg jammer? U kunt het makkelijk weer oppakken! Ontdek of u nog steeds zo blij wordt van muziek maken: speel mee met de harmonie van Concordia Boskoop tijdens onze repetitie op dinsdag 3 of 10 maart. Concordia verzorgt de muziek, eventueel zelfs een instrument en vooral: ongedwongen muziekplezier!

U bent welkom op dinsdag 3 maart of 10 maart vanaf 19:30 uur. De repetitie is in het verenigingsgebouw aan de AP van Neslaan 4A in Boskoop en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Van te voren aanmelden is niet nodig. Twijfelt u aan uw spelniveau? Geen zorgen, iedereen die in de basis een instrument kan bespelen en bladmuziek kan lezen is welkom.

Advertisements

 

Over Concordia Boskoop

Bij Christelijke Muziekvereniging Concordia Boskoop maken we al meer dan 100 jaar muziek. De vereniging bestaat uit een harmonieorkest, een slagwerkgroep en een leerlingenorkest.We musiceren in een open en vooral ontspannen sfeer. Want: muziek maken moet vooral leuk zijn! Het verenigingsaspect heeft hierbij grote aandacht; we helpen elkaar en leren van elkaar. We hebben ook een lesprogramma, waarbij kinderen en volwassenen op een actieve en motiverende manier diverse muziekinstrumenten kunnen leren bespelen.

 

U kunt Concordia onder meer zien en horen tijdens de aubade op Koningsdag, de intocht van de avondvierdaagse en sinterklaas, ons jaarlijkse voorjaars- en kerstconcert, optredens bij zorgcentra binnen en buiten Boskoop, enzovoorts. Zo delen wij ons muziekplezier met anderen.

 

Meer informatie

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via info@concordiaboskoop.nl.