Di. 02-07: Theatervoorstelling: De Grote Sprong

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda organiseert op 2 juli a.s. een hilarische theatervoorstelling voor ouders en hun kinderen over de overgang van groep 8 naar de brugklas.

‘Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Het is niet ‘cool’ om je eigen boterhammen mee naar school te nemen. Iedereen heeft een nieuwe telefoon en je kind wil zich net zo kleden als de rest’. Als een kind naar de middelbare school gaat, verandert er veel voor het kind maar ook voor de ouder. Goed contact met het kind is belangrijk, maar waar, wanneer en hoe? Hierover gaat deze voorstelling.

Tijdens deze spoedcursus spelen de acteurs en ervaren gespreksleiders van Theatergroep PlayBack verschillende situaties. Op een scherpzinnige manier en met veel humor laten ze zien wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare school gaat. De Grote Sprong geeft moed en kracht voor de oversteek naar de brugklas.
De theatervoorstelling ‘De Grote Sprong’ is voor alle ouders én kinderen van groep 8. Het vindt plaats op dinsdag 02 juli 2019 van 18.30 – 20.00 uur in De Chocoladefabriek te Gouda.Toegang is gratis.

Advertisements

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

02-07-2019 09:00