De Theaterbakkerheij organiseert gratis festival op GOUDasfalt

Gouda – De Theaterbakkerheij gaat naar buiten! Op zondag 28 juli komen muziek, theater, kleinkunst en cultuur samen tijdens de eerste editie van het Gouds Geluk Festival. Het gratis evenement vindt plaats op het GOUDasfalt terrein gelegen achter De Theaterbakkerheij en is voor alle leeftijden.

Voor alle leeftijden
Het Gouds Geluk Festival is voor iedereen toegankelijk. “Op het podium treden allerlei verschillende artiesten op, bij de foodtrucks kan heerlijk worden gegeten, de bar is gevuld met de lekkerste dranken en tussendoor gebeurt er van alles op het terrein om bezoekers van jong tot oud te vermaken,” aldus organisator en medeoprichter van De Theaterbakkerheij Ruud Bakker.

Vanaf 15:00 uur zijn bezoekers welkom op het terrein en tussen 16:30 en 21:00 uur is er versterkte muziek op het podium. Daar omheen worden akoestische acts geprogrammeerd, om zoveel mogelijk rekening te houden met omwonenden.

Advertisements

Het Theaterbakkerheij gevoel
Na het succes van ‘Titanic’, ‘Troje’ en meerdere producties in het eigen theater aan de Gouderaksedijk, weet heel Gouda dat De Theaterbakkerheij garant staat voor een groots spektakel. Op zondag 28 juli brengen ze dat voor de eerste keer naar buiten. Bakker: “Wij willen onze bezoekers het echte Theaterbakkerheij gevoel meegeven. Bij ons draait het naast kwaliteit, vooral om gezelligheid. Ons podium is voor iedereen. Dat gevoel hopen we ook te kunnen creëren tijdens de eerste editie van Gouds Geluk.”

Eerder werd bekend dat Select Festival plaatsvindt op zaterdag 27 juli. Dit festival focust zich op house- en technomuziek in de breedste zin. Met de toevoeging van het Gouds Geluk Festival biedt De Theaterbakkerheij samen met Select een compleet festival weekend aan voor zoveel mogelijk Gouwenaren.

Bezoekers worden geadviseerd om fietsend, lopend of met het OV naar GOUDasfalt te komen. Het festival is de hele dag (tot 21:00u) te bereiken met Veerboot De Gein. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar tegen betaling.

Alle updates rondom het Gouds Geluk Festival kunt u vinden in het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/378988209418789/

eeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

31-05-2019 13:30