De Non-foodbank gaat verhuizen

De Non-foodbank gaat de huidige locatie op het Stationsplein verlaten . In de maand februari wil de bank haar intrek nemen in een ruimte van de Baanderij, Industriestraat 1 te Gouda.

De Non-foodbank , in 2013 gestart in het Ondersteuningshuis op het Stationsplein, is nu nog gehuisvest op de Bunnik locatie in een pand van de NS. De NS heeft te kennen gegeven dat de Non-foodbank [er 1 februari het pand om veiligheidsredenen moet verlaten.
Na een periode van onzekerheid en een intensieve zoektocht naar vervangende huisvesting bleek de lood van de Baanderij geschikt voor de doeleinden van de Non-foodbank.

De loods van de Baanderij moet nog worden aangepast aan de voorzieningen die de NFB nodig heeft om goed te kunnen functioneren.
Inmiddels zijn op de huidige locatie de verhuisdozen ingepakt en de stellingen afgebroken. Omdat er niets meer kan worden uitgegeven is de Meubelbank tijdelijk gesloten. Op afspraak kunnen er nog wel materialen worden ingeleverd.

Advertisements

Vooralsnog is de Kledingbank gewoon geopend. Op de site van de Non-Foodbank vindt u actuele informatie over de openingstijden.