De Nacht van de Goudse Verhalen

Gouda – Zaterdag 14 mei viert de Chocoladefabriek de Nacht van de Goudse Verhalen. En hoe! Graaf Floris V zelf opent het feest om 20.00 uur met een Gigantisch vrolijk optreden. Vanaf dat moment is het een komen en gaan van artiesten op het hoofdpodium. Zo zijn er optredens van Simon van der Geest, De Droominee en Miss Starling.

Maar je kunt veel meer doen dan luisteren! In alle ruimtes en hoeken van de Chocoladefabriek zijn er activiteiten. Je kunt leren podcasten, meedoen met een masterclass spoken word, je eigen stopmotionfilmpje maken en een workshop dichten of verhalen schrijven volgen. Je ontdekt je familiegeschiedenis, maakt een tijdreis door Gouda, sluit je met je zaklamp aan bij de rondleiding of snuffelt tussen de boeken: net wat je wilt. Even relaxen? Neem een lekker drankje, of bekijk de leukste filmpjes over Gouda.

Natuurlijk kun je de hele avond door aanschuiven bij een van de verhalenjagers om je eigen Goudse Verhaal op te laten schrijven. Jouw verhaal wordt dan geplaatst op goudseverhalen.nl en gegarandeerd 50 jaar lang bewaard. Zo geven we samen Gouda door!

Advertisements

Gratis toegang
De Nacht van de Goudse Verhalen sluit om 24.00 uur af met een verhaaltje voor het slapengaan. Wil je erbij zijn? De toegang is gratis, maar meld je wel even aan: chocoladefabriekgouda.nl/nacht.

24-04-2022 13:01