De Jeugd van Tegenwoordig opent evenementenfestival Gouda Open Air

Gouda – Van 30 juni t/m 10 juli gaat voor het eerst Gouda Open Air van start. In deze twee weken zijn er op donderdag t/m zondag allerlei evenementen in het Groenhovenpark: van concerten tot foodtruckfestival, van jeugdfeest tot verenigingendag. 30 juni opent De Jeugd van Tegenwoordig Gouda Open Air met een knallend concert.

Gouda Open Air wordt georganiseerd door de mannen van MASS Events, die ook andere evenementen zoals Riverdale Festival en Bluesfestival Gouda organiseren. Het idee ontstond in coronatijd. “We wilden eigenlijk al onze eigen gemiste evenementen inhalen én een plek bieden aan andere organisaties die hun feestjes ook alsnog wilden vieren,” vertelt mede-eigenaar van MASS Events Gerben Roskam. “Maar het is vooral gewoon vet! Anderhalve week lang leuke dingen doen, dat is toch kicken?”

Watskeburt in Groenhovenpark?!
De populaire groep De Jeugd van Tegenwoordig trapt Gouda Open Air af. Al meer dan zestien jaar knallen zij hit na hit het universum in, zoals Watskeburt?!Sterrenstof en Get Spanish. Met humoristische teksten pompen zij de elektro-hiphop door de speakers en maken Gouda onveilig.

Advertisements

Naast De Jeugd komen er drie fantastische support acts die elk gerant staan voor een feestje. Studentenrapper Gotu Jim toert de clubs af en werkte al eens samen met De Jeugd, Merol en Hang Youth. Synthpop-duo KUZKO werd 3FM-talent en bombardeert elk optreden met outfits in thema en foute danspasjes tot een ware belevenis. En bij DJ LA$$A gaat het dak eraf, dankzij de vette beats die hij als succesvolle producer altijd weet te vinden.

Feest voor iedereen
De volgende evenementen maakt de organisatie in de loop van komende maanden bekend. Gerben: “We werken de hele elf dagen met één vaste opstelling in het Groenhovenpark. Daar hebben we acht keer een ander concept voor een andere doelgroep. Ik heb er echt superveel zin in!”

De kaartjes voor De Jeugd van Tegenwoordig zijn nu beschikbaar. Houd de InstagramFacebook en Twitter van Gouda Open Air in de gaten voor de volgende aankondigingen. Of kijk regelmatig op www.goudaopenair.nl.

11-04-2022 19:00