De Goudse Schouwburg on tour

Gouda – De Goudse Schouwburg organiseert cultureel uitje naar Friesland. Leeuwarden is Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Dit zorgt voor een explosie aan verrassende en spectaculaire kunst- en cultuurprojecten door heel Friesland. De Goudse Schouwburg juicht deze initiatieven van harte toe en organiseert op zaterdag 23 juni voor cultuurliefhebbers uit Gouda e.o. een volledig verzorgde busreis naar het Noorden.

Programmeur Paul Stolwijk: “Er vinden veel culturele evenementen plaats in ons gebouw, maar uiteraard ook daarbuiten. Wij stimuleren de culturele interesses van ons publiek graag door er met elkaar op uit te gaan en te genieten van het moois dat Friesland dit jaar biedt. In samenwerking met Stadsschouwburg De Harmonie (Leeuwarden) hebben wij een heel interessant programma samengesteld.”

Programma

De bus vertrekt om 11.00 uur en samen met personeel van De Goudse Schouwburg en De Harmonie bezoeken de deelnemers The Colorfield Performance; een gigantisch kleurenspektakel in de vrije natuur bij Sloten. Vervolgens wordt er een stadswandeling gemaakt door Leeuwarden en worden er twee exclusieve kunstwerken over de Waddeneilanden bewonderd.

Advertisements

Na de educatieve wandeltocht staat er een warm en koud buffet op het programma, gevolgd door een inleiding en de circustheatervoorstelling ‘Espaece’ van Aurélien Bory. Rond 24.00 uur is de bus weer terug bij De Goudse Schouwburg. Er is nog plek in de bus. Meer informatie over dit culturele uitje staat op de website van De Goudse Schouwburg www.goudseschouwburg.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
28-05-2018 11:21