De Complete Techniek organiseert voetbaldagen in de meivakantie

Alphen aan den Rijn – Eind april begint voor veel kinderen in de regio de meivakantie. Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek haakt hier op in door in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden en Lansingerland voetbaldagen aan te bieden.

Tijdens de voetbaldagen in de regio staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling. Het programma, dat gedurende twee dagen van 9.30 tot 15.30 uur wordt gehanteerd, bestaat onder meer uit techniektraining, afwerkvormen, loopcoördinatie, partijvormen, een voetbalcircuit, afgewisseld met leuke spelvormen. Natuurlijk wordt het programma afgesloten met een toernooi.

De voetbaldagen zijn geschikt voor veldspelers en keepers, zowel jongens als meisjes, in de leeftijdsgroep van 6 tot 16 jaar. “Het maakt niet uit bij welke vereniging de kinderen spelen. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom”, stelt Dennis van den IJssel, eigenaar/oprichter van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek.

De vakantiedagen worden op verschillende dagen en locaties georganiseerd. Op 30 april en 1 mei bij SV ARC in Alphen aan den Rijn, op 3 en 4 mei zowel bij RKVV Meerburg (Zoeterwoude) als SV Nieuwkoop. Op 7 en 8 mei zijn er dan nog twee voetbaldagen bij CVV Berkel in Berkel en Rodenrijs. De kosten voor deze twee fantastische voetbaldagen bedragen 69 euro per persoon. Daarvoor krijg je in totaal 12 uur voetbal en op beide dagen een lunch.

Inschrijven voor de voetbaldagen kan tot 24 uur voor aanvang via www.decompletetechniek.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl
19-04-2018 13:25