De Boer Maatwerk in interieur ontvangt tweede FD Gazellen Award

Gouda – Voor het tweede jaar op rij heeft Zoetermeerder Jacob de Boer met zijn bedrijf De Boer Maatwerk in Interieur in Gouda de FD Gazellen Award gewonnen voor de regio West. Nederlandse ondernemingen maken kans op de prijs als ze de voorgaande drie jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid met een positief resultaat. De award is een initiatief van het Financieele Dagblad waarvoor bedrijven zichzelf opgeven.

Jacob de Boer nam het in Gouda gevestigde interieurbedrijf in november 2015 over: “Ik zie de prijs als een stuk waardering voor mijn werk. De buitenwereld ziet dat wij bovengemiddeld bezig zijn.”

Om tot dit resultaat te komen, heeft De Boer interne veranderingen doorgevoerd. “We hebben qua personeel een grote slag gemaakt door meer talent aan te nemen. We zijn gegroeid van 4 naar 15 man. Een belangrijke stap daarnaast is dat we van een traditionele organisatie naar een klantgerichte organisatie zijn gegaan. Traditioneel hadden de verkoper, werkvoorbereider en productiechef afgebakende functies. Nu bezoeken we onze klanten met elkaar. De functies zijn meer afwisselend, mijn mensen krijgen meer verantwoordelijkheid en hebben vanaf het begin tot het eind contact met de klant. Dit maakt het persoonlijker en leuker samenwerken voor beide partijen. Dit vraagt om een nieuwe manier van managen. En daarnaast is het mijn taak te zorgen voor nieuwe contacten en opdrachten”, zegt een tevreden De Boer.

Advertisements

De FD Gazellen worden ingedeeld naar twaalf categorieën en per categorie worden drie extra prijzen (de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award) voor de 15e keer aan de top drie uitgedeeld. Op dinsdag 6 november 2018 hoopt De Boer de award voor de regio West te ontvangen.

“Voornamelijk voor de zakelijke markt zijn de FD Gazellen mooie publiciteit voor ons bedrijf”, legt De Boer uit. Immers 2/3 van onze omzet komt vanuit de zakelijke markt. Uiteraard zou het leuk zijn als we de prijs winnen. Maar belangrijker vind ik dat we met De Boer Maatwerk in interieur de omzet behouden en het rendement verbeteren”, aldus een trotse De Boer.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
29-10-2018 15:24