Cursus over de rol van opa’s en oma’s in de opvoeding

Happy grandmother and granddaughters playing with alphabet blocks at table

Gouda – Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Gouda organiseert op 16 mei een cursus over de rol van opa’s en oma’s in de opvoeding. Veel grootouders hebben tegenwoordig een belangrijke taak bij de opvang van hun kleinkinderen. Dat levert waardevolle momenten op, maar ook uitdagingen.

In deze cursus gaan pedagogen van het CJG Monique Albeda en Mathilde Palma in op thema’s als: hoe houd je de balans goed tussen oppas en verwen-oma? Hoe sluit je aan bij de opvoedstijl van je (schoon)kind? Wat zijn de lusten en wat de lasten van grootouders? Hoe leren (klein)kinderen en hoe communiceer je met hen? En wat kun je voor je kleinkind betekenen?

Tijdens deze cursus krijg je als opa en oma allerlei tips zodat het omgaan met jouw kleinkinderen nog leuker en makkelijker wordt. Alle grootouders van jonge kinderen wonend in Gouda zijn van harte welkom.

Advertisements

Deze gratis cursus bestaat uit drie ochtenden van 1 uur. De start is op woensdag 16 mei (9.30 tot 10.30 uur) in Ontmoetingscentrum De Walvis in Gouda. Aanmelden kan via www.cjggouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

09-04-2018 11:51