Crowdfunding voor nieuwe CD Goudse Pip Alblas

Wie kent haar niet, de Goudse Pip Alblas. Vorig jaar november verliet zij de live-shows van het tv-programma The Voice of Holland en is ze gelijk hard aan het werk gegaan met haar eigen muziek.

In mei jl. heeft ze haar eerste single: ‘Something on the side’ uitgebracht. Nu is het tijd voor een CD. Dit gaat ze doen in de vorm van een EP. Om deze EP te bekostigen is er een crowdfunding project gestart. Via de website: www.voordekunst.nl kunnen mensen geld doneren en zo meehelpen de EP realiteit te maken. Particulieren, jongeren, ouderen, maar zeker ook ondernemers die bijdragen aan het project kunnen Pip hiermee een steuntje in de rug geven.

Om de gulle donateurs te bedanken, nadat ze een donatie gedaan hebben, zijn er een aantal tegenprestaties bedacht. Je kunt bijvoorbeeld de EP-release bijwonen, of een huiskamerconcert krijgen.

Advertisements

Crowdfunding:

Crowdfunding is een vorm van financiering waarbij ondernemers, stichtingen maar ook particulieren een beroep doen op gulle gevers om hun doelstellingen te kunnen bereiken. Ook voor ondernemers is het financieel erg aantrekkelijk.