Cinema Gouda bestaat vandaag 5 jaar

Cinema Gouda, Burgemeester Jamessingel. (Foto: Nico J. Boerboom)

Cinema Gouda werd precies 5 jaar geleden opgebouwd en vertoont sindsdien de allernieuwste films en een ruim gevarieerd aanbod in alle genres. Ook heeft de Cinema naast de nieuwste films, diverse specials en events zoals live opera & ballet, voordelige 50+ bios, Ladies Night, Mannenavond, Ontbijtbios en meer.

Zalen en extra’s
Er zijn 6 filmzalen met in totaal 786 luxe stoelen en 38 superdeluxe VIP-stoelen (in zaal 1). De zalen bieden optimaal zit- en geluidscomfort. De zalen zijn ruim opgezet met extra ruime stoelen en veel beenruimte. Ook is er in iedere zaal een wall-to wall scherm, digitaal beeld en een Dolby 7.1 geluidssysteem.

Zaal 1 is de parel van Cinema Gouda. Naast de 38 VIP-stoelen, heeft zaal 1 de nieuwste innovatie voor bioscoopgeluid: Dolby ATMOS. Dolby ATMOS heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. ‘’Film kijken wordt hiermee film beleven.’’

Advertisements

Naast de ruime zalen, heeft Cinema Gouda op de 1e en 2e verdieping ook een gezellige foyer met een bar waar je voor of na de film kunt plaatsnemen. Zo is er een gelegenheid om even rustig wat te eten of drinken en gezellig bij te praten tijdens een filmuitje.

Programma 5-jarig bestaan
Dinsdag 15 oktober
Dinsdag is de 50+ bios voor € 5,- toegankelijk én is de publiekspremière van Ready or Not!

50+ Bios Jubileum Special
Geniet dinsdagmiddag om 15.00 uur van de film Downton Abbey tijdens de 50+ bios voor slechts € 5,- per ticket. Word ontvangen met koffie of thee en iets lekkers en zie aansluitend de film.

Publiekspremière Ready Or Not
Ready or Not is een nieuwe horrorfilm met o.a. Adam Brody, Samara Weaving & Mark O’Brien. De film releast officieel pas op 24 oktober maar is speciaal voor ons jubileum al deze dinsdag te zien voor € 7,50 per ticket inclusief een glas prosecco bij ontvangst!

Woensdag 16 oktober
Vandaag is het zover! Precies 5 jaar geleden opende Cinema Gouda haar deuren.

Ballonkunstenaar Patrick is er ’s middags tussen 13.00 uur en 17.00 uur aanwezig om voor alle kids de leukste balloncreaties te maken.

Publiekspremière Bumperkleef
Zie als allereerste deze Nederlandse thriller met Jeroen Spitzenberger en Anniek Pfeiffer in de hoofdrol. Regisseur Lodewijk Crijns komt deze avond speciaal naar Cinema Gouda voor een Q&A met het publiek. De film releast officieel pas op 31 oktober maar is speciaal voor ons jubileum al deze woensdag te zien voor € 7,50 per ticket inclusief een glas prosecco bij ontvangst!

Donderdag 17 oktober
Publiekspremière De Liefhebbers
Zie als allereerste deze Nederlandse dramafilm met o.a. Jeroen Krabbé, Hadewych Minis & Theo Maassen. De film releast officieel pas op 24 oktober maar is speciaal voor ons jubileum al deze donderdag te zien voor € 7,50 per ticket inclusief een glas prosecco bij ontvangst!

Vrijdag 18 oktober
Vandaag zijn de 2 grootste films van afgelopen jaar voor € 5,- te zien.

The Lion King
Beleef The Lion King in 2D (Engelse versie) om 15.00 uur ’s middags voor € 5,- per ticket.

Bohemian Rhapsody
Geniet (nogmaals) van Bohemian Rhapsody om 20.00 uur ’s avonds voor € 5,- in het spectaculaire Dolby Atmos geluid!

Baracties
Ook aan de bar hebben zijn er diverse voordelige acties deze week:

– 2 Grolsch beugels voor € 6,-
– 2 grote M&M’s blauw, geel of Maltesers voor € 6,- en een M&M shopper cadeau
– Fuze Tea Green of Sparkling met een medium popcorn voor € 5,- (vanaf woensdag 16 oktober)

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android16-10-2019 15:44