Cinema Gouda 16 oktober geopend!

Na maanden van hard werken is het dan eindelijk zo ver. Vanaf donderdag 16 oktober is Cinema Gouda de ultieme plek om jouw film te beleven. Cinema Gouda, dé nieuwste bioscoop van Nederland! Een moment waar veel mensen in en rondom Gouda reikhalzend naar uit hebben gekeken.

Genieten als een VIP
Cinema Gouda is uitgerust met de nieuwste techniek op het gebied van beeld en geluid. Bovendien bezit zaal 1 de nieuwste techniek voor bioscoopgeluid: Dolby Atmos.
Dolby Atmos heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. Film kijken wordt hiermee film beleven!

Cinema Gouda wil het beste voor haar bezoekers. Daarom is er veel aandacht besteed aan het zitcomfort en beenruimte in de zes zalen. Bovendien beschikt zaal 1 over 38 VIP¬-stoelen met een extra brede zitting en bredere armleuningen plus een tafeltje voor een hapje en drankje.

Advertisements

Over Cinema Gouda
Cinema Gouda heeft 6 zalen, waarvan 4 zalen zijn uitgerust met 3D. Verder zijn er 2 bars, 786 stoelen en 38 VIP-stoelen. Dankzij het vele gebruik van glas is er in Cinema Gouda ook na de film genoeg te zien: vanaf de bovenste etage biedt de foyer een imposant uitzicht over Gouda in westelijke richting.