Change of Key wint Dutch Country Music Award 2018

Afgelopen zaterdag werden in Centrum het Dak in Leerdam, de felbegeerde Dutch Country Music Awards 2018 uitgereikt. Het Goudse trio Change of Key was één van de gelukkigen want, in de categorie Duo/Trio mochten zij het beeldje mee naar huis nemen.

Het was niet de eerste keer dat zij deze prijs kregen, maar zoals Marijke na de uitreiking zei: “Het is iedere keer weer een verrassing en het went nooit, eigenlijk is het zelfs een grotere eer dat de fans zo trouw zijn en op ons blijven stemmen.”

Aanstaande zondag, tijdens Country Café Concordia in Haastrecht, wordt er zeker nog even bij stil gestaan. Er is ook een gastoptreden in deze feestelijk editie, niemand minder dan Rob Livius komt een muzikale bijdrage leveren op zijn ‘frying pan’, een speciale uitvoering van de lapsteel. De authentieke sound van Country Legend Hank Williams Sr. komt weer tot leven met dit instrument. Kortom, reden genoeg om aanstaande zondag naar Concordia Haastrecht te gaan. De deuren gaan open om 14.30 uur en om 15.00 uur begint de muziek. De toegang is gratis. Meer informatie via info@marykee.com of 06-54 91 81 47.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
19-11-2018 13:08