Café De Goudse Eend haalt ‘Find us in Slumberland’ naar Gouda

Gouda – Bij biercafé de Goudse Eend is vanaf nu elke donderdag wat leuks te beleven. Eigenaar Jeroen vond de binnenstad te uitgestorven op donderdagen en besloot daar iets aan te doen. Aanstaande donderdag heeft hij een optreden van Find us in Slumberland op het programma staan.

“Ik wilde het gewoon wat levendiger maken en ben daarom begonnen met leuke kleinschalige evenementen bij ons in het cafe te organiseren.” vertelt Jeroen.  Elke eerste donderdag van de maand is er een bierproefavond en elke tweede donderdag kun je genieten van live muziek. “Op de derde donderdag van de maand hebben we een bierproef- en spijs avond ingepland staan en elke vierde donderdag van de maand vindt er een open fles of spel-avond plaats.” Voor elk wat wils dus.

Find Us In Slumberland
De vierkoppige band uit Utrecht debuteerde in 2015 met de EP Find Us In Slumberland. Ze maakten furore met betoverende concerten in o.a. Paradiso, Tivoli en de Ekko. Ook presteerde FUIS het om 19 weken lang in ‘het koffertje’ bij Radio1 te zitten en speelden ze bij 3FM. Aan hun de taak om het aanstaande donderdag 9 maart  vanaf  20:00 uur extra gezellig te maken bij De Goudse Eend.

Advertisements