Boonstoppel wordt Nissan-dealer in Waddinxveen

Boonstoppel Autobedrijven per 1 oktober Nissan-dealer in Waddinxveen

Amsterdam, 30 september 2014 – Nissan breidt het dealernetwerk uit met een nieuwe vestiging voor Gouda en omstreken. Boonstoppel Autobedrijven start per 1 oktober 2014 als Nissan-verkoop- en -servicedealer aan de Oranjelaan in Waddinxveen. Het merk werd voorheen vertegenwoordigd door Auto Baas dat de Nissan-activiteiten stopzet.

Boonstoppel is een bekende naam in Waddinxveen en omgeving. Het autobedrijf bestaat al sinds 1951 en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met meerdere vestigingen. De komst van Nissan past uitstekend in de huidige groeistrategie van Boonstoppel Autobedrijven. ‘Wij zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en het officiële dealerschap van Nissan zal een sterke bijdragen leveren aan de continuïteit van ons familiebedrijf’, zegt directeur-eigenaar Arie Boonstoppel.

Advertisements

In de afgelopen maanden heeft er een ingrijpende verbouwing plaatsgevonden aan de Oranjelaan in Waddinxveen. ‘Nissan wordt vertegenwoordigd in een aparte showroom. Die is volledig nieuw en voorzien van de nieuwste corporate identity, ofwel het Nissan Retail Concept. Het past perfect bij het frisse en veelzijdige modellengamma van Nissan dat in korte tijd flink is vernieuwd. Met nieuwe modellen als de QASHQAI, de X-TRAIL, de JUKE en de volledig nieuwe Pulsar hebben wij veel vertrouwen in een succesvolle toekomst’, aldus Boonstoppel.