Bezoekers Huiskamer van de Stad reizen gratis met Arriva in Gouda

Bezoekers van Huiskamer van de Stad Gouda mogen, zolang ze binnen de stadsgrenzen van Gouda blijven, op zondag 5 juni 2016 gratis met de stads- en streekbussen van Arriva reizen. Zo zijn de huiskamers voor iedere Gouwenaar gemakkelijk bereikbaar. Het is een van de acties die Arriva houdt tijdens het Goudse muziek- en kleinkunstfestival.

Het is de vierde editie van het festival, waarbij Gouwenaars hun huiskamers beschikbaar stellen aan podiumkunstenaars uit Gouda en omstreken.Wie het festival wil bezoeken, kan gratis met de bus reizen binnen Gouda. Dat maakt alle huiskamers, ook als het regent, gemakkelijk en comfortabel bereikbaar.

De reiziger hoeft alleen maar de routekaart te laten zien aan de buschauffeur. Op vertoon daarvan kan gratis worden gereisd met een reisgroep van maximaal acht personen. De festivalbezoeker kan in alle stads- en streekbussen van Arriva stappen, zolang hij maar binnen de stadsgrenzen van Gouda blijft. Per drie kinderen (4 t/m 11 jaar) is minstens één volwassen begeleider (vanaf 18 jaar) nodig. De dichtstbijzijnde haltes en vertrektijden van de stadsbussen 1, 3 en 4 kunnen worden opgezocht via www.arriva.nl.

Advertisements