Beweeg mee met SPORT•GOUDA in de meivakantie

Gouda – Tijdens de meivakantie zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook deze vakantie staat er namelijk weer een leuk en gevarieerd beweegaanbod op de planning. Zo wordt er een Wijk vs Wijk voetbaltoernooi georganiseerd, zijn er Senior Games, is er een spelmiddag in het Groenhovenbad en het altijd populaire Beweegspektakel en Ouder & Kind gym staan ook weer op het programma. Lees snel verder…

Bewegen in de Mammoet (0 t/m 12 jaar)
Op de dinsdagen, 26 april en 2 mei, is er van 10:00 tot 12:00 uur Ouder & Kind Gym en het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet. Ouder & Kind Gym is er voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Het Beweegspektakel is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor deze activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden via: www.sportpuntgouda.nl.

Sport & autisme (6 t/m 15 jaar)
Op woensdag 4 mei organiseert SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 15 jaar. Aanmelden kan tot 30 april via inschrijven@sportpuntgouda.nl. Let op: er is maar plek voor 10 deelnemers per leeftijdsgroep dus wees er snel bij!

Advertisements

Activiteiten voor 12 t/m 17 jaar
Voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar staan er ook een paar leuke activiteiten op het programma. Zo is er maandag 25 april een Wijk vs Wijk voetbaltoernooi, deze vindt plaats bij CVV De Jodan Boys. Op vrijdag 27 april kan er gratis deelgenomen worden aan een meiden kickboksworkshop in gymzaal G. Leeustraat.

Senior Games (55+)
Bij de Senior Games, op maandag 2 mei, wordt er informatie gegeven over het diverse beweegaanbod binnen Gouda voor senioren. Ook kan er deelgenomen worden aan diverse clinics, zoals: een fitheidstest, een vitaal 55+les, valpreventie, fietsvaardigheidstest via het programma ‘Doortrappen’ en een fietscheck van uw eigen fiets. Voor elk niveau van bewegen is er iets te doen. De Senior Games vinden plaats in de Dick van Dijkhal van 10:00-16:00 uur. Er is een vrije inloop en de kosten zijn gratis.

Lekker zwemmen in het Groenhovenbad (alle leeftijden)
In het Groenhovenbad geldt van 2 t/m 8 mei (één week) een aangepast openingstijdenrooster. Hierdoor is er op meerdere dagen recreatief zwemmen in het binnen én buitenbad. Op woensdag 4 mei is er weer een gezellige spelmiddag voor de jeugd voor nog meer vertier.

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.

15-04-2022 14:15