Ambtenaren gemeente Waddinxveen krijgen 250 euro cadeau

Waddinxveen – Alle ambtenaren van gemeente Waddinxveen krijgen eind september 250 euro netto cadeau. Dit in verband met de moeilijke en onzekere tijd vanwege het coronavirus. 
Het coronavirus een grote impact op de maatschappij sinds begin maart vorig jaar, waarbij op het werk en de omstandigheden bij de gemeente als bijzonder wordt ervaren. Daarom hebben burgemeester en wethouders in Waddinxveen dit besloten.

De ‘flexibiliteitsvergoeding’, afhankelijk van het aantal maanden dat nieuwe medewerkers dit jaar hebben gewerkt, staat overigens los van de bijdragen in de kosten van het thuiswerken waarover nog landelijke afspraken in de nieuwe cao van de gemeenten of in een lokale regeling moeten worden gemaakt.

In totaal is al ruim 84.000 euro belastingvrije uitkering gespendeerd.  Dit valt onder andere voor niet betaalde woon-werkvergoedingen en het werk van de ambtenaren te ondersteunen. Er is ook een bedrag van 223.000 euro uitgeven voor het aanpassen van de veranderde werkomgeving van de ambtenaren van gemeente Waddinxveen.

Advertisements
Ondanks het zware jaar hebben de ambtenaren goed gecasht.

09-09-2021 10:50