Actie Goudse Hofsteden voor natuurspeelstrook

Gouda – Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is gestart met een bijzondere actie voor haar natuurspeelstrook. Deze speelstrook, die in 2006 is aangelegd, is aan een opknapbeurt toe. Door middel van crowdfunding wil de kinderboerderij het benodigde bedrag van 4.000 euro binnen 6 weken ophalen om deze natuurspeelstrook te vernieuwen, zodat deze nog voor de zomer kan worden aangelegd.

Door het intensieve spelen en door het gebruik van natuurlijke materialen, is de speeltuin erg aan slijtage onderhevig. Het wordt tijd voor een flinke opfrisbeurt vol nieuwe mogelijkheden.

Inmiddels is al bijna 25 procent van het streefbedrag binnengehaald, maar de kinderboerderij zoekt nog veel meer mensen, die via een kleine of grotere donatie willen helpen. Vanaf 10 euro ontvangt iedere donateur een leuke tegenprestatie voor de gift, zoals iets lekkers uit eigen tuin, op de foto met je favoriete kinderboerderijdier, pannenkoeken eten en zelfs een kinderfeestje.

Advertisements

Verdubbelaar provincie Zuid-Holland
De actie wordt ondersteund door de provincie Zuid-Holland en zij zetten de verdubbelaar in. Zo wordt elke euro die wordt gestort automatisch twee euro. De verdubbelaar wordt ingezet wanneer 20 procent van het bedrag door (minimaal) 20 donateurs is behaald.
Mensen die willen doneren, kunnen deelnemen aan diverse acties die de komende tijd op het erf gehouden worden, zoals het springkussen of schminken. Er kan ook direct online worden gedoneerd: https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/goudsehofsteden/