Ma. 14-10: Workshop “Create the Mindset for Change”

Gouda – Op maandag 14 oktober aanstaande laat psychologe en trainer Nicole Engels werkzoekenden zien hoe zij hun droomleven kunnen creëren door juiste keuzes te maken en in actie te komen. Deze workshop wordt georganiseerd door Sandra Brandjes, eventmanager bij DeBroekriem in Gouda.

De meeste mensen willen graag leven en werken vanuit hun hart, maar door diverse redenen zijn ze juist verder verwijderd van hun doel en gevoel. Tijdens deze workshop ontdekken deelnemers hoe ze tot een start van hun ideale leven kunnen komen en welke stappen daartoe nodig zijn.

Nicole Engels is een psychologe met een passie voor de wet van aantrekking. De afgelopen tien jaar heeft ze honderden mensen mogen trainen en coachen in het bedrijfsleven. Op 14 oktober komt ze naar Gouda om met veel enthousiasme een groep werkzoekenden te inspireren en tips te geven om een nieuwe vliegende start te maken bij het vinden van hun droombaan.

Advertisements

Locatie en aanmelden
De workshop “ Create the Mindset for change” vindt plaats op maandag 14 oktober 2019 van 13:30 tot 16:00 uur in Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54 te Gouda. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/create-the-mindset-for-change-2/

14-10-2019 09:00