#sport: Waterpolo: Dames Z&PC De Gouwe komen te kort in Almelo

Het eerste damesteam van Z&PC de Gouwe uit Waddinxveen is voor het tweede competitie duel afgereisd naar Almelo. Helaas komen de dames in de wedstrijd tegen De Veene 1 wat te kort en wordt er verloren met 14-5.
In de eerste periode starten de dames goed en zijn de kansen op doel voor Z&PC de Gouwe. Deze worden niet benut, waar De Veene zijn kansen wel benut en op een 4-0 voorsprong komt. De tweede periode heeft de Gouwe even een dipje en ziet de achterstand nog verder uitlopen. Maar door een fraai doelpunt weet Esmé Spoor de wedstrijd een andere wending te geven. (9-1)
In de derde periode is de Gouwe meer in de aanval waardoor nog twee keer het doel getroffen wordt. De Veene heeft het zichtbaar moeilijker met de verdediging van de Gouwe en weet maar één keer tot scoren te komen. De laatste periode houdt de Gouwe het aanvallende en verdedigende spel goed in evenwicht. Joyce de Graaf en Esmé Spoor weten beiden het doel nog te vinden en zo wordt de wedstrijd afgesloten met een 14-5 verlies.
Doelpunten: Joyce de Graaf 3, Esmé Spoor